En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa dışarıya, haricen serlamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-varlık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir yanının celi olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda emanet kayıplarının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri sınai tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu getirmek bâtınin kullanılmaktadırlar.

Web sitesine giriş yaptığım andan çıbanlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son gören süreçte, Tenvir Metninde inceliklı olarak bahsedilen verilerin işçiliklendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Metal tarafından gerçekleştirilecek done el işi sürecine peyda rızamın bulunduğunu ikrar, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz alındı. Teşekkürname Ederiz.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakılırsa sınırlı yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış kapılarının) belli başlı durumlara için Yangın Kapısı TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın bapları rastgele bir işletme yahut konut sahibi için harika bir yatırımdır çünkü çok usturuplu maliyetlidirler; reva korumaya malik olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız kucakin binanızın yangın müdafaasının sıfır olduğu biricik bir örnek yeterlidir!

Yangın Kapısı gerçek amacı insanoğluın mazarrat görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması katkısızlanabilir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kadar; yurtiçinde görev veren milel arası bünyelardan da yangın kapıları temin edilebilir.

Eski konstrüksiyonlarda ve yangın merdiveni yerı az olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına olanak vermektedir. 

Esrar sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedili çıkış kapısı ismi ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birsonsuz mimarida bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Report this wiki page